Namiestnictwo Zuchowe - Z.U.C.H.O.L.E. - Hufiec Gdańsk-Śródmieście
Użytkownik
hej :) Sorry ze pisze tak pozno, ale mam rozwalonego kompa i przez to ograniczony kontakt ze swiatem...
w kazdym razie mam dla Was info o balu zuchowym :)
w tym roku bawimy sie w "kosmolandię", czyli w kosmos jakby ktoś nie załapał :P
termin: 17 stycznia (sobota) od 10.00 do 13.00
zadania dla każdej gromady:
1. każdy (kadra też) przychodzi w stroju kosmity
2. każda gromada przynoisi materialy papiernicze do wykonania statku kosmicznego (kartony b4eda na miejscu, zabierzcie farby, kleje, bibule, tasmy, nozyczki itp. :))
3. każdy zuch przynosi picie jedzenie na wspolny stol
Bal najprawdopodobniej nie bedzie nic kosztowal, jesli uda nam sie to zalatwic z dyrekcja szkoly, o miejscu tez poinformuje was do konca tego tygodnia
napiszcie prosze, czy sie wogle wybieracie i ile moze byc z Wami osob, zebysmy mogli zrobic zakupy :)
:*
Użytkownik
bit74gz napisał:
witam wszystkich dopiero teraz sie zalogowałam:D osobiście jestem za i chętnie się wybiorę myślę że ok 15osób zbiorę:) a w jakiej szkole się bawimy?:)
napisze do konca tygodnia :)
lol 14ggz napisał:
ja nie wiem czy sie wybieramy ale jako główny spamer musze coś napisać;p
jak odzyskam kompa to tez bede spamowac :P w prawdzie z Toba nikt nie moze konkurowac, ale ktos musi miec 2-gie miejsce :)
Użytkownik
Super :) Fajnie ze odpisujecie :*
Tylko pamietajcie, żeby stroje nie były po prostu czułkami, bo norrrmalnie nie wiem coi z Wami zrobie!!!!!
Postraajcie sie ladnie :)
Użytkownik
my się wybieramy :D
Tylko takie małe uwagi:
- zucholandie mamy w marcu:P
- info jakieś ładne poproszę w wordzie, żeby przesłać jeszcze mailowo do drużynowych (bo nie wszyscy są na tej stronie zalogowani) i też jakieś na stronę hufca (może być to samo-zależy od Was)
pozdrowienia zimowe :D
Użytkownik
aa no tak :P zucholandia jest w marcu :) mozna jakos zmienic naglowek watku??
Użytkownik
Dużo.. foli aluminiowej ;)
Ostatnio edytowany przez Prosiak_7GGZ (2009-01-07 17:53:39)
ooo jaka beka!!! nie wierzę w to co się tu dzieje!!
ja dzisiaj wpadłam w dziką panikę bo stwierdziłam że nie wyjdzie nic a tu taka niespodzianka!
popieram Agę z tymi zaproszeniami dla drużynowcyh ! i na strone hufca - jak najszybciej!!! :)
Użytkownik
I to najlepiej jeszcze dzisiaj :)